Vår berättelse

När vi ger oss ut på en besöksresa som hyllar autenticitet, tradition, stil och utsökt hantverk, presenterar vi stolt vår kollektion av handbroderade chikankari-kläder.

Som ett Sverigebaserat varumärke som riktar sig specifikt till den europeiska publiken, förenar vi sömlöst indiskhet med en touch av internationell känsla. Våra kläder är noggrant utformade för att skapa en harmonisk balans och fungerar som ett unikt uttryck för kulturell stolthet samtidigt som de utan ansträngning utstrålar en modern och kosmopolitisk elegans.

Vi har vår egen dedikerade chikankari-tillverkning baserad i Indien, åtagit sig att föra autentiskt och prisvärt chikankari-mode till Europa. Vårt uppdrag är att avslöja skönheten i original handbroderad chikankari för världen, vilket gör den tillgänglig på en global skala.

Kärnan i vårt trossystem är hållbarhet. Vi erbjuder stolt hållbart mode, som blandar klassiskt traditionellt slow fashion med chict och trendigt snabbmode. Detta engagemang återspeglas i varje aspekt av vårt arbete, från det material vi väljer till de metoder vi använder.

Vi är oerhört stolta över att erbjuda dig den finaste Lucknowi handbroderade chikankari, känd för sitt rika arv och oklanderliga hantverk. Varje delikat söm är ett bevis på passionen, hängivenheten och oöverträffade skickligheten hos våra hantverkare.

Komforten dominerar i våra mönster. Vi förstår att äkta stil aldrig bör kompromissa med komfort. Varje plagg är genomtänkt skapat, vilket säkerställer inte bara ett visuellt fantastiskt utseende utan också en lycksalig bärupplevelse som håller dig tillfreds med hela dagen.

Välkommen till vår värld, där tradition möter stil i varje tråd. Njut av den tidlösa elegansen som chikankari erbjuder och låt den väva in sin magi i din moderesa.