Retur- och bytespolicy

Tack för att du valde Threads of Panache. Vi strävar efter att ge dig de bästa produkterna och kundservicen. Vänligen läs vår returpolicy för din referens:

Storleksproblem:
Vi förstår att det är viktigt att välja rätt storlek. Observera att Chikankari-produkter kan ha en liten variation i storlekar, vanligtvis inom ±2 procent. Därför rekommenderar vi att du hänvisar till vår storlekstabell och kontaktar oss innan du gör en beställning om du har några storleksrelaterade frågor.
Tyvärr kan vi inte acceptera returer eller byten av produkter på grund av storleksproblem, med tanke på den inneboende variationen i Chikankari-storlekar.

Trasig vara:
Om du får en produkt med tillverkningsfel finns vi här för att hjälpa dig. I sådana fall kräver vi att du ger oss en tydlig paketöppningsvideo som visar defekten. Skicka den här videon till info@threadsofpanache.com. Om defekten är uppenbar kommer vi att initiera en omvänd hämtning av produkten. Så här fungerar returprocessen:

Omvända hämtningar ordnas antingen av oss eller så måste kunden skicka paketet till oss på följande adress:

Namn: Panachique AB
Adress: 1002, Ulvsundavagen 1, Bromma, Stockholm, Sverige - 16732
Nummer: +46-734910328

 

a. Förpackning av produkten:

Lägg den defekta produkten i ett säkert paket. Se till att det är säkert packat för att undvika skador under transporten.

b. Returlapp:
Innan omvänd hämtning, se till att du bifogar retursedeln till paketet som kommer att postas av oss. Denna kupong fungerar som köpbevis och hjälper oss att behandla din retur på ett effektivt sätt.

c. Omvänd pickup:
Vår utsedda budtjänst hämtar paketet från din angivna adress. Vänligen förvara paketet redo för hämtning vid utsatt tid

Kvalitetsinspektion:
När vi får den returnerade produkten kommer den att genomgå en noggrann kvalitetskontroll. Vi kommer att bedöma defekten och verifiera om den överensstämmer med vår returpolicy.

Återbetalningsprocessen:
Om produkten klarar vår kvalitetskontroll och uppfyller kriterierna för returpolicy kommer vi att behandla din begäran om återbetalning. Du kan förvänta dig att få en fullständig återbetalning inom 7 dagar efter att vi mottagit produkten. Återbetalningen kommer att utfärdas med samma betalningsmetod som användes vid köpet.

Icke-returnerbara scenarier:
Observera att returförfrågningar inte kommer att tas emot av andra skäl än tillverkningsfel. Vi ber dig att noggrant granska din beställning innan du gör ett köp.

Ändring av storlek/leveransadress/telefonnummer:

Om du vill göra ändringar i befintliga detaljer i beställningen såsom din storlek, leveransadress eller telefonnummer, vänligen kontakta oss på info@threadsofpanache.com med ämnet "Ordernummer + Reviderad information". Vi kommer att underlätta detsamma om det inte har skickats.

För ytterligare hjälp eller frågor angående vår returpolicy, vänligen kontakta vårt kundsupportteam på info@threadsofpanache.com eller DM oss på vårt Whatsapp-nummer +46-734910328. Vi hjälper dig gärna.

 

Tack för din förståelse och ditt samarbete.